WOOD  &  BUILD

een   betrouwbare partner   in houtmassiefbouw woningen

Wood & Build is een jong en dynamisch bedrijf met vestiging in Handzame. Onze focus ligt op de productie van woningen, appartementen en optoppingen van bestaande gebouwen op maat via een uniek houten bouwsysteem dat gebruik maakt van SWISS KRONO MAGNUMBOARD® OSB-panelen tot wel 15 meter lang. Als enige van de Benelux zijn we licentiehouder van dit bouwsysteem.
 

 

Vooruitstrevend productieproces

 

Van elk project wordt er een 3D-productietekening opgemaakt. Bij dit unieke bouwsysteem worden tijdens de ontwerpfase de uitsparingen voor technieken reeds in- en uitwendig voorzien waardoor u heel wat tijd wint tijdens de afwerking. Ook de precisie waarmee de bouwelementen gemaakt worden, zorgen ervoor dat een gebouw op twee weken volledig wind- en waterdicht is.
 

 

Klaar voor 2021

 

Het bouwsysteem van Wood & Build is het concept bij uitstek om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen betreffende de energiezuinigheid van nieuwbouwwoningen. Bovendien is onze grondstof en ons productieproces een ideaal systeem in het kader van circulair bouwen.